Przepisy
Składniki
Parówki 2 szt.
Bułka do hot-doga 2 szt.
Sos do kebaba Fanex 4 łyżki
Cebulka prażona Tres Amigos 2 łyżki
Sałatka Kim Chi 4 łyżki
Sałata zielona dekoracyjna 2 liście
Cebula czerwona 1 mała szt.
Kolendra świeża kilkanaście listków
Sposób przygotowania
- Parówki usmaż na grillu, bułki opiecz. Ciepłe bułki rozetnij ostrym nożem, następnie do środka włóż liście sałaty, plastry cebuli oraz sałatkę Kim Chi.
- Gorące parówki włóż do przygotowanych bułek i polej sosem do kebaba Fanex.
- Gotowe hot-dogi posyp prażoną cebulką, posyp listkami kolendry i od razu podawaj.
TIP
Dodatek pikli takich, jak papryka konserwowa czy też ogórek konserwowy z pewnością wzbogacą smak takiego hot-doga !