Wróć do Przepisów

Koreański hot-dog Kim Chi z kolendrą

Czas przygotowania

15

Ilość porcji

2

Ostrość

Poziom trudności

Udostępnij

Składniki

Parówki 2 szt.

Bułka do hot-doga 2 szt.

Sos do kebaba Fanex 4 łyżki

Cebulka prażona Tres Amigos 2 łyżki

Sałatka Kim Chi 4 łyżki

Sałata zielona dekoracyjna 2 liście

Cebula czerwona 1 mała szt.

Kolendra świeża kilkanaście listków

Sposób przygotowania

  1. Parówki usmaż na grillu, bułki opiecz. Ciepłe bułki rozetnij ostrym nożem, następnie do środka włóż liście sałaty, plastry cebuli oraz sałatkę Kim Chi.
  2. Gorące parówki włóż do przygotowanych bułek i polej sosem do kebaba Fanex.
  3. Gotowe hot-dogi posyp prażoną cebulką, posyp listkami kolendry i od razu podawaj.

TIP

Dodatek pikli takich, jak papryka konserwowa czy też ogórek konserwowy z pewnością wzbogacą smak takiego hot-doga !


American BBQ Bacon & Crispy Onion Burger

Bawarska kanapka z szynką, serem i piklami

Sprawdź inne przepisy

0