Przepisy
Składniki
Bagietka 1 szt.
Majonez dekoracyjny Fanex 4 łyżki
Sos musztardowo-miodowy Fanex 5 łyżek
Musztarda francuska Fanex do dekoracji
Łosoś wędzony 20 plasterków
Cebula czerwona 1 szt.
Sałata karbowana kilka liści
Kapary Tres Amigos 2 łyżki
Koperek świeży ½ pęczka
Sposób przygotowania
- Kromki bagietki posmaruj Majonezem Dekoracyjnym, nałóż liście sałaty.
- Cebulę pokrój w cienkie krążki a sos musztardowo-miodowy wymieszaj z pokrojonym drobno koperkiem (kilka gałązek pozostaw do dekoracji).
- Plastry łososia ułóż na kanapkach i polej sosem musztardowo-miodowym, następnie połóż krążki cebuli oraz kapary. Kanapki udekoruj świeżym koperkiem i musztardą francuską.
TIP
Zamiast łososia możesz użyć innej wędzonej ryby, np. halibuta.