Ilość porcji 3-4
Czas przygotowania 25 min.
Składniki:
Ugotowane i utłuczone ziemniaki 200 g
Sos Czosnkowy Fanex do podania
Ugotowane na twardo jajko 1 szt.
Suszone pomidory w oleju 4 szt.
Rukola 1 garstka
Cebula prażona Tres Amigos 2-3 łyżki
Starty ser cheddar 4 łyżki
Pestki słonecznika 2 łyżki
Pieprz czarny szczypta
Do panierowania:
Jajko 1 szt.
Bułka tarta 4 łyżki
Olej do smażenia
Sposób przygotowania:
TIP! Jeśli jesteś zwolennikiem mięsnych dodatków, wędzony boczek będzie idealnym dodatkiem do takiej przekąski – boczek pokrój w drobną kostkę i usmaż na chrupko na suchej rozgrzanej patelni, następnie wymieszaj z pozostałymi składnikami.