Fanex – producent sosów i dodatków spożywczych dla branży HoReCa, wprowadza na rynek zupełnie nową gamę produktów. Mrożone sosy Fan Drops bez konserwantów to, propozycja dedykowana kucharzom zarówno małej, jak i dużej gastronomii. Sos Boloński, Carbonara, Śmietanowy oraz Pomidorowy, to cztery autorskie i naturalne receptury o bogatych smakach i aromatycznych przyprawach. Po rozmrożeniu i zagotowaniu, od razu gotowe są do spożycia, przez co stanowić będą znakomitą bazę do szybkiego przygotowywania dań gorących.
Czytaj wiecejPiękny zielony kolor, pikantny i zarazem wyrazisty smak, a do tego zatopione duże kawałki ostrej i chrupiącej papryki – taki właśnie jest nowy Sos Jalapeno marki Fanex. Debiutujący w ofercie produkt, znajdzie szerokie zastosowanie w kuchni, w szczególności w daniach typu fast-food. Nowy Sos z Papryczkami Jalapeno, to wyjście polskiego producenta naprzeciw oczekiwaniom klientów, którzy […]
Czytaj wiecejDziałamy dalej! Kilka dni temu, usłyszeliśmy, że w niektórych miejscach w których przebywa duża liczba uchodźców z Ukrainy, brakuje jedzenia. Postanowiliśmy coś z tym zrobić i rzuciliśmy spontanicznie hasło w firmie… Zróbmy trochę kanapek! Efekt? Nasi Pracownicy przygotowali ponad pół tysiąca sztuk, a do tego kupili soki i napoje, słodycze, owoce oraz inne jedzenie. Wszystko […]
Czytaj wiecejNiezbędne rzeczy dla dzieci, koce, śpiwory, jedzenie, środki higieniczne, środki opatrunkowe, ubrania oraz wiele innych… Staramy się pomagać najlepiej jak umiemy i wysyłamy transport do naszych Sąsiadów w potrzebie Drodzy, zachęcamy wszystkich do włączenia się w pomoc Ukrainie – jeśli nie wiecie jak, a chcecie pomóc – poniżej zostawiamy namiary na sprawdzone organizacje i grupy […]
Czytaj wiecejBazyliowy, orzeźwiający, lekko kwaskowy – taki właśnie jest nowy sos bez konserwantów od polskiego producenta Fanex. Dzięki wyrazistemu smakowi, delikatnej konsystencji oraz pięknemu jasno-zielonemu kolorowi, będzie idealnym dodatkiem zarówno do przekąsek, sałatek, grillowanych mięs i warzyw oraz dań typu fast-food. Nowy Sos Bazyliowy, to kolejny produkt bez konserwantów marki Fanex – lidera w produkcji sosów […]
Czytaj wiecejFanex poszerza swoją ofertę spożywczych dodatków gastronomicznych Tres Amigos. Do grona przekąsek naszej marki, dołączyły właśnie kukurydziane Nachos Bacon. Jest to już czwarty oferowany smak popularnych snacków z tortilli. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej dla gastronomii oraz w sklepie internetowym. Nowe nachosy od Fanex to chrupiąca przekąska o smaku bekonu przygotowana na bazie […]
Czytaj wiecejFanex wprowadza na rynek ulepszoną recepturę Ketchupu VII Premium w szklanej butelce. Nowa odsłona tego kultowego sosu bez konserwantów, charakteryzuje się usunięciem gumy guar oraz ksantanowej ze składu produktu oraz zastosowaniem jeszcze większej ilości starannie selekcjonowanych naturalnych składników. Dzięki dojrzałym i naturalnie słodkim pomidorom, nowa receptura zachowała ten sam, niepowtarzalny smak klasycznego ketchupu Fanex. Na […]
Czytaj wiecejFanex – lider w produkcji sosów dla branży HoReCa, wprowadza na rynek nową Passatę. Autorska receptura tego kultowego przecieru pomidorowego, charakteryzuje się użyciem doskonałej jakości dojrzałych i naturalnie słodkich pomidorów wzbogaconych szczyptą soli. Produkt nadaje wspaniały smak sosom do makaronu, zupom, czy też klasycznym polskim daniom, takim jak gołąbki.
Czytaj wiecejFanex w odpowiedzi na oczekiwania klientów oraz aktualne trendy gastronomiczne, wprowadził na rynek Sos z Papryczkami Jalapeno. Pikantna i lekko kwaskowa kompozycja z dużymi, wyczuwalnymi kawałkami papryczek, idealnie sprawdzi się podczas zbliżającego się sezonu grillowego.
Czytaj wiecejFanex nawiązał współpracę z siecią Lidl. Dzięki temu, profesjonalne sosy używane w gastronomii, będą teraz szerzej dostępne także dla klienta detalicznego na terenie całej Polski. W połowie kwietnia bieżącego roku, została zapoczątkowana jedna z akcji in-out mająca na celu wprowadzenie wybranych produktów Fanex do oferty Lidla oraz zbadanie zainteresowania klientów sklepów sosami polskiego producenta. W […]
Czytaj wiecej