Aktualności

Trzymamy kciuki za Gastronomię

30 Marzec, 2020

Od 30 lat jesteśmy bezpośrednio związani z branżą gastronomiczną, która w obecnym czasie przechodzi wyjątkowo trudny czas. Wielu naszych Partnerów HoReCa, musi teraz stawić czoła, niezwykle trudnemu wyzwaniu. Drodzy Restauratorzy, Hotelarze, Szefowie Kuchni, cała GASTRONOMICZNA ZAŁOGO, trzymamy za Was bardzo mocno kciuki i wierzymy, że już niebawem wrócimy do normalności i znów będziemy mogli rozwijać […]

Czytaj wiecej

Trendy gastronomiczne 2020

10 Styczeń, 2020

Trendy gastronomiczne powinny być jednym z głównych wyznaczników, jakimi kierują się przedstawiciele branży HoReCa w swojej bieżącej działalności. Restauracje i wszelkiego rodzaju punkty serwujące jedzenie, powinny brać je pod uwagę podczas komponowania swojego menu. Tak samo jest w przypadku producentów żywności – wytwarzając produkty spożywcze, powinni pamiętać o panujących, a w szczególności o nadchodzących trendach. […]

Czytaj wiecej

Łukasz Lisowski ekspertem ds. gastronomii w Fanex

30 Październik, 2019

Łukasz Lisowski – szef kuchni z bogatym doświadczeniem, rozpoczął współpracę z polskim producentem sosów i dodatków gastronomicznych Fanex. Na stanowisku eksperta ds. gastronomii, będzie odpowiedzialny m.in. za prowadzenie szkoleń i warsztatów kulinarnych oraz wsparcie merytoryczne poszczególnych działów firmy.

Czytaj wiecej

Fanex oferuje już 17 wegańskich sosów

28 Październik, 2019

W obliczu zmieniających się upodobań żywieniowych i wzrostu popularności weganizmu w Polsce, konsumenci coraz chętniej i odważniej odkrywają nowe, nieznane dotąd smaki budowane na bazie składników roślinnych. Koncepty gastronomiczne, chcąc jak najlepiej sprostać nowym wymaganiom klientów, dynamicznie rozszerzają swoje bezmięsne menu. Fanex – lider w produkcji dodatków dla branży HoReCa, podążając za tym globalnym trendem, […]

Czytaj wiecej

Dla prasy

KONTAKT

biuro_prasowe@fanex.pl

Fanex