Aktualności

Trendy gastronomiczne 2020

10 Styczeń, 2020

Trendy gastronomiczne powinny być jednym z głównych wyznaczników, jakimi kierują się przedstawiciele branży HoReCa w swojej bieżącej działalności. Restauracje i wszelkiego rodzaju punkty serwujące jedzenie, powinny brać je pod uwagę podczas komponowania swojego menu. Tak samo jest w przypadku producentów żywności – wytwarzając produkty spożywcze, powinni pamiętać o panujących, a w szczególności o nadchodzących trendach. […]

Czytaj wiecej

Łukasz Lisowski ekspertem ds. gastronomii w Fanex

30 Październik, 2019

Łukasz Lisowski – szef kuchni z bogatym doświadczeniem, rozpoczął współpracę z polskim producentem sosów i dodatków gastronomicznych Fanex. Na stanowisku eksperta ds. gastronomii, będzie odpowiedzialny m.in. za prowadzenie szkoleń i warsztatów kulinarnych oraz wsparcie merytoryczne poszczególnych działów firmy.

Czytaj wiecej

Fanex oferuje już 17 wegańskich sosów

28 Październik, 2019

W obliczu zmieniających się upodobań żywieniowych i wzrostu popularności weganizmu w Polsce, konsumenci coraz chętniej i odważniej odkrywają nowe, nieznane dotąd smaki budowane na bazie składników roślinnych. Koncepty gastronomiczne, chcąc jak najlepiej sprostać nowym wymaganiom klientów, dynamicznie rozszerzają swoje bezmięsne menu. Fanex – lider w produkcji dodatków dla branży HoReCa, podążając za tym globalnym trendem, […]

Czytaj wiecej

Szefowie kuchni w hotelach stawiają na produkty premium

9 Wrzesień, 2019

Gastronomia hotelowa biorąc pod uwagę produkty bazowe przy tworzeniu swojego menu, często wybiera dostawców takich jak Fanex, czyli producentów dużych i sprawdzonych, których produkty są gwarantem bezpieczeństwa, komfortu użycia oraz niezmienności i powtarzalności dobrego smaku.

Czytaj wiecej

Dla prasy

Kontakt:

biuro_prasowe@fanex.pl