Aktualności

Łukasz Lisowski ekspertem ds. gastronomii w Fanex

30 Październik, 2019

Łukasz Lisowski – szef kuchni z bogatym doświadczeniem, rozpoczął współpracę z polskim producentem sosów i dodatków gastronomicznych Fanex. Na stanowisku eksperta ds. gastronomii, będzie odpowiedzialny m.in. za prowadzenie szkoleń i warsztatów kulinarnych oraz wsparcie merytoryczne poszczególnych działów firmy.

Czytaj wiecej

Fanex oferuje już 17 wegańskich sosów

28 Październik, 2019

W obliczu zmieniających się upodobań żywieniowych i wzrostu popularności weganizmu w Polsce, konsumenci coraz chętniej i odważniej odkrywają nowe, nieznane dotąd smaki budowane na bazie składników roślinnych. Koncepty gastronomiczne, chcąc jak najlepiej sprostać nowym wymaganiom klientów, dynamicznie rozszerzają swoje bezmięsne menu. Fanex – lider w produkcji dodatków dla branży HoReCa, podążając za tym globalnym trendem, […]

Czytaj wiecej

Szefowie kuchni w hotelach stawiają na produkty premium

9 Wrzesień, 2019

Gastronomia hotelowa biorąc pod uwagę produkty bazowe przy tworzeniu swojego menu, często wybiera dostawców takich jak Fanex, czyli producentów dużych i sprawdzonych, których produkty są gwarantem bezpieczeństwa, komfortu użycia oraz niezmienności i powtarzalności dobrego smaku.

Czytaj wiecej

Fanex rozumie potrzeby Food Trucków

2 Lipiec, 2019

Od kilku już lat widzimy, iż mimo dużego nasycenia, polski rynek mobilnej gastronomii stanowi dla naszej firmy duży potencjał sprzedażowy. Liczba food trucków oraz różnorodność oferowanych przez nie potraw, świadczy o niesłabnącym popycie na ten format gastronomii.

Czytaj wiecej

Dla prasy

Kontakt:

biuro_prasowe@fanex.pl