Ta witryna używa Coookies! Przebywając na niej akceptujesz naszą politykę cookies. [ Zamknij to okno ]

Chcesz robić zakupy w naszym sklepie?Zarejestruj się!

Brak produktów

0,00 zł Dostawa
0,00 zł Suma

Koszyk Realizuj zamówienie

Sos duński Remoulada 950g Zobacz pełen rozmiar


Sos duński Remoulada 950g

Receptura tego wyjątkowego sosu została oparta o niepowtarzalną Remouladę Duńską. Ten sos to prawdziwe bogactwo warzyw, z delikatnym aromatem curry. Znakomicie współgra z ketchupem czy musztardą i jest niezastąpiony przy komponowaniu dań mięsnych, np. hamburgerów.

inne dostepne opakowania: butelka plast. 400g

opakowania dla gastronomii: butelka plast. 2,6 kg/worek 3 kg

Skład surowcowy / Ingredients

Pikle (28%, kapusta kwaszona, ogórek konserwowy), woda, olej rzepakowy, cukier, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko w proszku, mieszanka przypraw (zawiera seler, gorczycę), sól, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancja  konserwująca (benzoesan sodu, sorbinian potasu).

Pickles (28%, sour cabbage, cucumber), water, rape seed oil, sugar, mustard (water, vinegar, mustard seed, sugar, salt, spices), spirit vinegar, modified starch, egg yolk powder, mixed spices (contains celery and mustard), salt, thickeners (guar gum, xanthan gum), acidity regulator (lactic acid), preservatives (sodium benzoate, potassium sorbate).

Okres przydatności do  spożycia / Shelf life

7 miesięcy / 7 months

Wartość odżywcza W 100 g / Nutritional value in 100g

Wartość energetyczna/ Energy value

1209 kJ

292 kcal

Tłuszcze / Fat

25,5 g

- w tym Kwasy tłuszczowe nasycone / Saturated fatty acids

2,1 g

Węglowodany/

Carbohydrates

14,5 g

- w tym Cukry / Sugars

10,5 g

Białko / Protein

1,2 g

Sól / Salt

1,49 g

 

więcej szczegółów

Dostępność produktu w sklepie:

szt.

Cena: 9,56 zł / szt.

cena brutto, bez kosztów dostawy
kliknij, żeby zobaczyć koszty przesyłki Cennik
Chcesz zobaczyć więcej przepisów? Przejdź dalej »
.