Zwyczaj wspólnego grillowania jest popularny w Polsce od wielu lat. Sezon grillowy to z kolei jeden z najdłuższych okresów w gastronomii. Co więcej, z sezonu na sezon obserwujemy jego rozciąganie w czasie. Z punktu widzenia producenta sosów i dodatków gastronomicznych, można wyróżnić dwa główne trendy zakupowe związane z grillem – klasyczny, który prawdopodobnie nigdy nie straci na sile oraz nowoczesny, ewoluujący z roku na rok. Co prawdziwy Polak piecze dziś na swoim ruszcie i jakich dodatków gastronomicznych do tego używa?
Czytaj wiecejFanex – polski producent sosów dla branży HoReCa, kolejny rok z rzędu zakończył ze wzrostem sprzedaży. Największy wpływ na utrzymanie dynamiki wzrostu, miało elastyczne podejście do Klientów oraz produkcja oparta na procedurach personalizowania receptur.
Czytaj wiecejDziś na stacjach paliw możemy zakupić nie tylko hot-dogi czy zapiekanki – wybór jest znaczenie większy. Z tej racji, popyt na sosy i inne dodatki spożywcze ze strony branży, charakteryzuje się dynamicznym wzrostem.
Czytaj wiecejZapraszamy do odwiedzenia stoiska Fanex, na którym znajdzie się wiele atrakcji związanych z ofertą produktową.
21-23 marca 2018, Centrum Targowo-Kongresowe, ul. Marsa 56c Warszawa